top of page

En personlig video er en god idé som sjovt og festligt indslag til konfirmationsfesten

Savner du inspiration og gode ideer til konfirmationen? så kan du overveje at få lavet en personlig videofilm om konfirmandens liv.

En sådan film til en konfirmation vil tage kegler som et sjovt og underholdende indslag under selve konfirmationsfesten, men vil også vække varme følelser og genopfriske gode minder.

Indsaml fotos og videoklip af konfirmanden

Alt du skal bruge er en samling gode fotos og gerne små videoklip fra forskellige perioder og højdepunkter fra konfirmandens liv.

Hvis du får flere af gæsterne med på idéen om at få lavet en personlig film om og til konfirmanden, kan du hurtigt få indsamlet et godt udgangspunkt for udarbejdelse af en film.

En film som alternativ til en traditionel fotobog

Dit forarbejde er stort set det samme som til en fotobog, men den store forskel er musikken, og den er meget vigtig for det færdige resultat.

Udarbejd en liste over konfirmandens foretrukne musiknumre, så vi kan få skabt den rette stemning med underlægningsmusikken i den færdige videofilm.

Istedet for at uploade billederne til et firma der producerer fotobøger, uploader du dem til Festfilm, så vi kan lave filmen for dig.

Kontakt os for nærmere instruktion, for det er ganske let, og alle kan være med!

bottom of page